Yksi vuoden kovimmista peleistä jää todennäköisesti ilman jatko-osaa – ”Saisihan siitä rahaa, mutta…”

Dead Cells oli yksi vuoden suurimmista indie-yllättäjistä. Peliä kehittävä Motion Twin ei kuitenkaan innostu ajatuksesta jatko-osalle.

Muropaketin arvostelussa roguelike-peli Dead Cells keräsi ansaitusti täydet viisi tähteä viidestä. Motion Twin on kuitenkin kertonut Game Informerin haastattelussa, että peli tulee näillä näkymin jäämään ilman varsinaista jatko-osaa.

”Ei ole hyvä idea jäädä menestykseen kiinni. Jos saat luotua hittipelin, on parempi käyttää siitä saatu energia kokonaan uuteen projektiin. Jos tekisimme Dead Cells 2:n olisi syynä siihen paha rahanpuute”, Sebastian Benard toteaa. ”Jos kuitenkin päätyisimme syystä tai toisesta palaamaan Dead Cellsin pariin uudella pelillä, haluaisimme luoda jotain kokonaan uutta rogueliken tai tasoloikan sijasta.”

Motion Twin ei muutenkaan aio hylätä Dead Cellsiä kokonaan. Nykyinen peli tulee saamaan vielä reilusti ilmaista lisäsisältöä, jolla nykyiset ja tulevat pelaajat saadaan koukutettua roguelike-peliin entistäkin kovemmin.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/yksi-vuoden-kovimmista-peleista-jaa-todennakoisesti-ilman-jatko-osaa-saisihan-siita-rahaa-mutta/

Aiheeseen liittyvät artikkelit