Nintendo siirsi pelin julkaisua, jotta kehittäjät eivät polta itseään loppuun – uutiset tiputtivat Nintendon arvoa lähes miljardilla eurolla

Nintendo päätti lykätä Animal Crossing: New Horizonin julkaisua, koska se on huolissaan työntekijöiden voinnista. Samaan aikaan Nintendon arvo laski noin miljardin euron verran.

Nintendo julisti E3-messuilla, että se on päättänyt siirtää Animal Crossing: New Horizons -pelin julkaisua ensi vuoteen. Nintendon Yhdysvaltojen johtaja Doug Bowser selitti tilannetta kertomalla, että yhtiö haluaa välttää työntekijöiden loppuunpalamista.

“Eräs tärkeimmistä arvoistamme on se, että saamme ihmiset iloisiksi – puhumme tästä jatkuvasti. Sama pätee työntekijöihimme, ja haluamme varmistaa, että heillä on hyvä tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä”, lausui Bowser.

Bowser sanoo, että Nintendo haluaa julkaista pelin ainoastaan silloin, kun se on täysin valmis.

Vaikka uutiset saivat hyvän vastaanoton pelaajilta ja peliteollisuudelta, reagoivat markkinat täysin eri tavalla: Nintendon arvo tippui 3,53 prosenttia, eli yli 800 miljoonan euron verran. Asiasta uutisoi Critical Hit -sivusto.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/nintendo-animal-crossing-new-horizons-myohastyy-jotta-kehittajat-eivat-polta-itseaan-loppuun-uutiset-tiputtivat-nintendon-arvoa-lahes-miljardilla-eurolla/

Aiheeseen liittyvät artikkelit