Avaruusseikkailu Endless on nyt jaossa kokonaan ilmaiseksi – Jatko-osia voi puolestaan testata vapaasti koko viikonlopun ajan

Amplitude Studios tarjoaa nyt viikonlopun ajan kaikkia Endless-pelejä testattavaksi ilmaiseksi. Alkuperäisen Endlessin ja tämän lisäosat sisältävän Endless Collectionin voi puolestaan lunastaa pysyvästi itselleen.

Viikonlopun ilmaiseksi testattavia pelejä ovat Endless Space 2, Endless Legend ja Dungeon of the Endless. Ilmaisviikonlopulla juhlistetaan Endless Space 2:n Penumbra-lisäosan sekä Endless Legendin Symbiosis -lisäosan julkaisuja. Mikäli pelaamista haluaa jatkaa testauksen jälkeen, voi pelit napata talteen Steamista edullisesti merkittävillä alennusprosenteilla.

Lisäksi Amplitude Studiosin tarjoaman Endless Collectionin voi käydä korjaamassa talteen pelistudion oman Games2gether-alustan kautta. Peli rekisteröityy Steamiin.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/avaruusseikkailu-endless-on-nyt-jaossa-kokonaan-ilmaiseksi-jatko-osia-voi-puolestaan-testata-vapaasti-koko-viikonlopun-ajan/

Aiheeseen liittyvät artikkelit