Huonoon valoon joutuneen Skyrim-modin kehittäjille lähetettiin tappouhkauksia

Elder Scrolls V Skyrim Special Edition

Skyrim Together -modin tarkoituksena on tehdä The Elder Scrolls V: Skyrimistä moninpelattava elämys. Peli on kerännyt laajasti fanien rahallistaa tukea, mutta sen kehittäjät joutuivat jokin aika sitten huonoon valoon.

Useiden vuosien ajan kehityksessä ollut Skyrim Together on Together Team -nimisen ryhmän kehittämä modi, jonka tarkoituksena on mahdollistaa Skyrimin pelaaminen co-op-tilassa. Tällöin suositun roolipelin voisi läpäistä yhdessä ystävien kanssa.

Alkuvuodesta kerroimme, kuinka modia pääsi jo betatestaamaan vuoden alussa. Tämän jälkeen kuitenkin paljastui, että Together Team oli käyttänyt modissaan luvattomasti suuren määrän Skyrim Script Extender -projektin koodia. Tämä oli suuri kolaus koko Skyrim Togetherille.

Skyrim Togetheriä on tuettu parhaimmillaan lähes 20 000 dollarilla kuukaudessa fanien toimesta Pateron-palvelussa. Moditiimin maine paheni entisestään, kun Together Teamin edustaja Maxgriot totesi, ”etteivät kehittäjät ole mitään velkaa peliyhteisölle” vaan modiprojekti tehdään täysin kehittäjien ehdoilla oppimisen ja hauskanpidon takia.

Nyt Maxgriot on pahoitellut Reddit-julkaisussaan aiempia sanojaan. Tämän mukaan luvattomasti käytetty koodi on nyt poistettu Skyrim Togetheristä ja sen kehitys jatkuu nopealla tahdilla julkaistavien nightly-julkaisujen muodossa. Ne saattavat kuitenkin sisältää isojakin bugeja.

Maxgriot kertoi lisäksi, että tälle on lähetetty internetissä tappouhkauksia modin kehityksen vuoksi, joista on raportoitu viranomaisille. Kehittäjiltä on vaadittu myös viikottaisia päivityksiä kehityksen etenemisestä. ”Tiedämme, että yritätte varmaankin auttaa, mutta tämä ei auta”, kehittäjä totesi.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/huonoon-valoon-joutuneen-skyrim-modin-kehittajille-lahetettiin-tappouhkauksia/

Aiheeseen liittyvät artikkelit