Jimm’s PC-Store julkisti nestejäähdytteisen tietokonemallistonsa – Mukana näyttävyyttä ja käsityön leimaa

Jimm’s Liquid Builds -PC-mallistoon kuuluu kolme mallia: Mini Ocean, Deep Space ja Big Chungus V2. Vesijäähdytetyllä ja näyttävällä mallistolla on myös hintansa, sillä hintahaarukka osuu 4799 ja 6999 euron välille.

Jimm’s Liquid Builds – Mini Ocean on lähes kuution muotoinen Mini-ITX-tehokone, jonka kotelon etupaneeli ja vasen kylki ovat karkaistua lasia.

Niiden kautta on hyvä näkyvyys Jimm’sin suunnittelemaan nestejäähdytysjärjestelmään. Perustehoista vastaa jopa 4,7 gigahertsin kellotaajuuteen ylikellotettava AMD Ryzen 7 5800X -suoritin ja tehokas Nvidia GeForce RTX 3070 -näytönohjain. Muistina on 32 gigatavua G.Skill Trident Z RGB DDR4 3600MHz -kampoja ja tallennustilana käytetään teratavun Samsung 980 PRO M.2 -asemaa. Hintaa Mini Ocean -mallilla on 4799 euroa.

Jimm’s Liquid Builds – Deep Space on edustaa mallistossa kookkaampaa ratkaisua E-ATX-tornikoteloineen. Myös tässä mallissa etupaneeli ja vasen kylki ovat karkaistua lasia, josta näkee läpi nestejäähdytysjärjestelmän. Tämän mallin pohjana ovat 4,8 gigahertsin kellotaajuuteen ylikellotettava AMD Ryzen 9 5900X -suoritin ja Nvidia GeForce RTX 3080 Ti -näytönohjain. Muistina on 32 gigatavua G.Skill Trident Z RGB DDR4 3600MHz -kampoja ja tallennustilana käytetään teratavun Samsung 980 PRO M.2 -asemaa. Hintaa Deep Space -mallilla on 6699 euroa.

Uuden malliston lippulaiva on Jimm’s Liquid Builds – Big Chungus V2. Siinä käytetään jopa 4,9 gigahertsin kellotaajuuteen ylikellotettavaa AMD Ryzen 9 5950X -suoritinta ja AMD Radeon RX 6900 XT -näytönohjainta. Myös tässä versiossa muistina on 32 gigatavua G.Skill Trident Z RGB DDR4 3600MHz -kampoja ja tallennustilana käytetään teratavun Samsung 980 PRO M.2 -asemaa.

Jimm’sin suunnittelemassa nestejäähdytysjärjestelmässä hyödynnetään EK Water Blocksin erillisosia. Tehopakkaus on rakennettu massiiviseen Big Chungus UNIT -koteloon. Tämä tilava viistokotelo koostuu enimmäkseen karkaistusta lasista tarjoten esteettömän näkymän komponentteihin ja niiden nestejäähdytykseen. Hintaa huippuversiolla on 6999 euroa.

”Olemme jo vuosia tehneet räätälöityjä nestejäähdytteisiä tietokoneita ja tarjonneet monipuolisen valikoiman jäähdytystarvikkeita”, kommentoi Jimm’s PC-Storen toimitusjohtaja Veli ”Wellu” Nietula. ”Emme ole aiemmin tehneet omaa nestejäähdytteistä tietokonemallistoa, mutta nyt koemme ajan olevan oikea sellaiselle. Nestejäähdytteisten tietokoneiden kysyntä on lisääntynyt eikä läheskään kaikki sellaista haluavat kaipaa tietokoneen rakentamiseen liittyvää vaivaa ja epävarmuutta toimivuudesta. Tarjoamme osaamisellemme myös takuun, joten epävarmuustekijöitä ei enää ole!”

Uudet vesijäähdytyt mallit tulevat myyntiin tänään illalla klo 21.10. Tämä linkki vie tutustumaan kokoonpanoihin tarkemmin. Uusien mallien kokoonpanovideoon pääsee tutustumaan tämän linkin kautta. Kaikki kokoonpanot saavat myös laatan, josta selviää kyseisen kokoonpanon rakentaja.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/tietotekniikka/tietotekniikkauutiset/jimms-pc-store-julkisti-nestejaahdytteisen-tietokonemallistonsa-mukana-nayttavyytta-ja-kasityon-leimaa/

Aiheeseen liittyvät artikkelit