Take-Two: GTA Onlinen säännöllinen päivitys tulee jatkumaan

Suosittu Grand Theft Auto Online tulee saamaan päivityksiä myös jatkossa.

Lähes kuusi vuotta sitten ilmestynyt Grand Theft Auto Online on yhä eräs planeetan pelatuimmista peleistä, ja se käy vieläkin hyvin kaupaksi. Sen kohtalosta ei ollut selvyyttä, kun Rockstar julkaisi Red Dead Redemption 2:n, jossa siinäkin on mukana nettipeli. Rockstar olisi hyvinkin voinut ryhtyä panostamaan Red Dead Onlineen GTA Onlinen kustannuksella, mutta onneksi asia ei ole näin.

Rockstarin omistava Take-Two Interactive on ilmoittanut osana tuloskatsaustaan, ettei se aio lopettaa GTA Onlinen päivittämistä, joten sen tukeminen tulee jatkumaan. Valitettavasti Take-Two ei selventänyt, missä määrin se aikoo sijoittaa resursseja GTA Onlinen päivitykseen, ja millaisella sisällöllä. Sen sijaan kävi ilmi, että nettipelin mikromaksut tuovat Take-Twon kassaan tasaisen virran tuloja.

Take-Two ei kertonut katsauksessaan GTA V:n myyntilukuja, joten on luultavaa, ettei se ole vielä ylittänyt maagista sadan miljoonan myydyn pelin rajaa. Tähän saavutukseen ei ole vielä kyennyt kuin Minecraft, muistuttaa Comicbook-sivusto.

GTA V on saataville PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PC:lle ja edelliselle konsolisukupolvelle.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/peliuutiset/take-two-gta-onlinen-saannollinen-paivitys-tulee-jatkumaan/

Aiheeseen liittyvät artikkelit