Unchartedin leffaversio sai uuden ohjaajan – Dan Trachtenberg tunnetaan 10 Cloverfield Lanesta

Leffaversio tunnetusta ja kiitellystä Uncharted-pelisarjasta etenee sen jälkeen, kun projektin ohjaajaksi kiinnitetty Shawn Levy karkasi autuaammille elokuvamaille.

Sonyn Uncharted elokuva on saanut uuden ohjaajan: leffan ruorissa on nyt Dan Trachtenberg, joka tunnetaan 10 Cloverfield Lanesta. Hänet kiinnitettiin projektiin sen jälkeen, kun Stranger Things -ohjaaja Shawn Levy karkasi puuhastelemaan Ryan Reynoldsin Free Guy -elokuvan pariin.

Levy on ollut vääntämässä Uncharted-leffaa jo vuodesta 2016 asti. Vain muutama viikko ennen lähtöään hän totesi, että elokuvalla on hyvä käsikirjoitus, ja pääosaan on valittu Tom Holland.

Uusi ohjaaja Trachtenberg tunnetaan vuoden 2016 10 Cloverfield Lanesta, ja kehutun Black Mirror -sarjan Playtest-jakson ohjaamisesta, muistuttaa Eurogamer.

Ei ole selvää milloin Unchartedin kuvaukset alkavat, ja mitä ilmeisimmin aikataulun määrittää Tom Hollandin omat touhut.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/peliuutiset/unchartedin-leffaversio-sai-uuden-ohjaajan-dan-trachtenberg-tunnetaan-10-cloverfield-lanesta/

Aiheeseen liittyvät artikkelit