Onnekkaimmat ovat jo nähneet Marvel Studiosin seuraavan leffan: ”Nyt kaikki puhuvat vain kissasta”

Suomessa Captain Marvel julkaistaan maaliskuun 6. päivä, mikä on pari päivää ennen Yhdysvaltain ensi-iltaa.

Seuraava Marvel Studiosin elokuva, Captain Marvel, julkaistaan maaliskuun alussa, mutta onnekkaimmat ovat jo päässeet näkemään sen näin hyvissä ajoin etukäteen. Elokuvan nähneille keskeisesti mieleen ei kuitenkaan päällimmäisenä ole jäänyt nimihahmo, Captain Marvel eli Brie Larsonin esittämä Carol Danvers, vaan tämän kissa, Goose.

Colliderin Steve Weintraub kirjoitti Twitter-julkaisussaan, että elokuvan jälkeen kaikki puhuivat vain kissasta. “Varasti koko shown”, hän kommentoi.

Captain Marvel -sarjakuvissa kissan nimi on Chewie, mutta sen nimi elokuvaan on muutettu Gooseksi – ehkäpä Top Gun on Danversille läheisempi elokuva kuin Star Wars? Tiedossa ei kuitenkaan ole, että onko Goose elokuvassa tavallinen kissa vai sarjakuvista tuttu Flerken.

Anna Bodenin ja Ryan Fleckin ohjaama Captain Marvel julkaistaan 6. maaliskuuta. Larsonin lisäksi muissa rooleissa nähdään Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace, Lashana Lynch, Gemma Chan, Rune Temte, Algenis Perez Soto, Mckenna Grace, Annette Bening, Clark Gregg ja Jude Law.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/onnekkaimmat-ovat-jo-nahneet-marvel-studiosin-seuraavan-leffan-nyt-kaikki-puhuvat-vain-kissasta/

Aiheeseen liittyvät artikkelit