Kuva: Skeletor pääsee kunnolla irti Netflixin Masters of the Universe -sarjan tulevissa jaksoissa

Masters of the Universe: Revelation -sarja jatkuu Netflixissä 23. marraskuuta.

Kevin Smith jakoi Twitterissä uuden julisteen marraskuussa Netflixissä jatkuvasta animaatiosarjasta Masters of the Universe: Revelation. Sarjasta julkaistiin viime kesänä ensimmäisen viisi jaksoa, nyt vuorossa ovat toisen puoliskon jaksot.

Kuvan perusteella näyttää, että uusissa jaksoissa Skeletor pääsee toden teolla irti. Animaatiossa Skeletorille äänensä antaa itse Mark Hamill.

Viime kesänä Netflixissä alkanut sarja ei Muropaketin arviossa saanut kovinkaan ylistävää vastaanottoa. Aki Lehti kirjoitti arvostelussaan muun muassa näin:

“Revelation uhkaa tukehtua synkistelynsä alle ja ottaa itsensä aivan liian tosissaan. Mitään kieli poskessa tehtyä parodiaa alkuperäissarjasta en kaipaa, mutta mukana voisi olla huomattavasti enemmän huumoria. Mitään raja-aitoja sarja ei kaada, vaikka nostaakin pääosaan naissankarin ja tuo sen hahmoihin runsaasti lisää syvyyttä. Päivitys vuoteen 2021 ei kuitenkaan ole niin radikaali kuin tekijät ehkä kuvittelevat, vaan se tuntuu lähinnä päälleliimatulta.”

Masters of the Universe Revelation

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/kuva-skeletor-paasee-kunnolla-irti-netflixin-masters-of-the-universe-sarjan-tulevissa-jaksoissa/

Aiheeseen liittyvät artikkelit