Keanu Reeves on valmis tekemään Matrix 5:n, mutta ei usko elokuvan koskaan toteutuvan

Matrix Resurrections

The Matrix Resurrections sai elokuvateattereissa tuntuvasti koleamman vastaanoton kuin olisi voinut kuvitella. Jatkoa tuskin on luvassa.

Joulun alla The Matrix Resurrectionsin ohjaaja Lana Wachowski kertoi, ettei hän ole aikeissa tehdä enää enempää Matrix-leffoja:

Ohjaaja Lana Wachowski kertoi, onko The Matrix Resurrections saamassa jatko-osia

Voisi siis kuvitella, että Matrix 5 ei koskaan tule toteutumaan, mutta tosiasiassa asia ei ole Wachowskin käsissä. Joulun jälkeen nimittäin paljastui, että The Matrix Resurrections olisi tehty vaikka Lana Wachowski olisi kieltäytynyt sen ohjaamisesta:

The Matrix Resurrections -tuottaja paljastaa: “Neljäs Matrix olisi tehty ilman Wachowskejakin”

Vaikka The Matrix Resurrections ei ole kerännyt katsojia elokuvateattereihin toivotusti, on elokuva herättänyt kiinnostusta katsojien keskuudessa:

The Matrix Resurrections oli floppi lippukassoilla, mutta sitä silti katsottiin – laittomasti ladattuna

Jatkoa siis saattaa olla tulossa tai sitten ei.

Nyt Neon rooliin palannut Keanu Reeves on kertonut Empire-lehdelle suhtautuvansa itse avoimesti viidenteenkin Matrix-elokuvaan. Samalla näyttelijä on kuitenkin todennut, ettei hän henkilökohtaisesti usko leffan toteutuvan, koska Lana Wachowski tuskin on kiinnostunut enää tarinaa jatkamaan.

The Matrix Resurrections pyörii parhaillaan niissä Suomen elokuvateattereissa, jotka auki ovat. HBO Maxissa elokuva julkaistaan helmikuussa.

LUE LISÄÄ: Arvostelu | The Matrix Resurrections on tylsä metaelokuva, joka paasaa 148 minuuttia nykymaailman epäkohdista

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/elokuvauutiset/keanu-reeves-on-valmis-tekemaan-matrix-5n-mutta-ei-usko-elokuvan-koskaan-toteutuvan/

Aiheeseen liittyvät artikkelit