Yksi viime vuosien parhaista scifi-elokuvista löytyy nyt suoratoistona – Oli liian laadukas Suomen elokuvateattereihin?

Oletko kuullut vuonna 2019 valmistuneesta Synchronic-scifi-elokuvasta? No, ei mikään ihme. Leffa ei päässyt Suomessa ollenkaan teatterilevitykseen, vaikka mukana on nimekkäitäkin näyttelijöitä. Joku voisikin veistellä, että Synchronic oli liian hyvää scifiä suurille massoille, eikä se joku väärässä olisi.

Anthony Mackien ja Jamie Dornanin tähdittämä Synchronic tuotiin Suomeen alkuvuodesta VOD-kanavissa, ja tällä viikolla se lisättiin Elisa Viihde Viaplayn elokuvakirjastoon. Katselemaan pääsee siis palvelun kuukausimaksua vastaan.

”Synchronic on fiksu, haastava ja tunteita herättävä scifi-elokuva, jossa Anthony Mackie pääsee esittelemään osaamistaan”, kehuttiin Muropaketin arviossa. Tähtiä elokuvalle siunaantui neljä viidestä.

”Juonta on turha avata enempää, sillä Synchronic toimii sitä paremmin mitä vähemmän siitä tietää. En suosittele myöskään katsomaan leffan pidempää traileria, vaikkei se kaikkea spoilaakaan”, Aki Lehti kirjoitti arviossaan.

Jätetään leffan mainosvideo siis tällä kertaa näyttämättä ja käytetään aika seuraavan asian alleviivaamiseen: scifi-harrastajien kannattaa ehdottomasti ottaa Synchronic katselulistalleen. Elokuva löytyy myös vuokra/myyntiversiona useammasta paikasta.

Synchronic

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/elokuvauutiset/yksi-viime-vuosien-parhaista-scifi-elokuvista-loytyy-nyt-suoratoistona-ei-paassyt-suomessa-teatterilevitykseen-ollenkaan/

Aiheeseen liittyvät artikkelit