Huhu: Amazonin Lord of the Rings -sarja aiotaan käynnistää massiivisella jaksomäärällä

Miljardibudjetilla tehtävä Lord of the Rings -sarja nähdään vuonna 2021.

Amazonin mielipuolisella budjetilla tehtävästä Sormusten herra -sarjasta ei tiedetä vielä juuri mitään.

Sarjaan on kiinnitetty vasta yksi näyttelijä, melko tuntematon australialainen Markella Kavenagh, joka esittää hahmoa nimeltään Tyra. Lisäksi osa sarjan tekijöistä paljastettiin viime viikolla. J.A. Bayona ohjaa Lord of the Ringsin kaksi ensimmäistä jaksoa ja toimii myös tuottajana yhdessä Belén Atienzan kanssa. Käsikirjoituksesta vastaavat JD Payne ja Patrick McKay.

Mukana on myös Tolkien-tutkija, eläkkeellä olevan professori Tom Shippey, joka kertoo Tolkien Gesell-Schaftin haastattelussa muutamia yksityiskohtia. Hänen mukaansa sarjan tuotanto on edelleen aivan alkuvaiheessa. Kiinnostavinta on kuitenkin se, mitä herra kertoo jaksojen määrästä.

– Ensimmäisen kauden on tarkoitus sisältää 20 jaksoa, Shippey sanoo.

Se on melkoinen määrä, sillä nykyään tv-sarjojen kaudet koostuvat noin 8-15 jaksosta. Ilmeisesti Amazon haluaa tehdä Lord of the Ringsistä kaikin tavoin maailman massiivisimman ja mahtipontisimman sarjan.

Shippey on taatusti Tolkien-ekspertti, mutta pidetään hänen kertomaansa jaksojen määrää huhuna vielä tässä vaiheessa. Lord of Rings nähdään näillä näkymin Amazonin Prime Video -suoratoistopalvelussa vasta vuonna 2021.

Taru sormusten herrasta

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/huhu-amazonin-lord-of-the-rings-sarja-aiotaan-kaynnistaa-massiivisella-jaksomaaralla/

Aiheeseen liittyvät artikkelit