Uusi Blade-elokuva on tulossa – Mutta ilman Wesley Snipesiä ja tekemisessä menee vielä hyvä tovi

Kesällä 2019 Marvel Studios paljasti aikovansa tehdä uuden Blade-elokuvan, joka ei kuitenkaan ole jatkoa vuosien 1998-2004 leffoille.

Kuten viime vuoden heinäkuussa uutisoimme, Wesley Snipesin korvaa Marvel Studiosin tuotantoa olevassa Blade-elokuvassa Mahershala Ali.

Ali tunnetaan mm. elokuvista Moonlightista, True Detectivestä, Luke Cagesta ja Alita: Battle Angelista.

Blade-suunnitelmansa paljastaessaan Marvel Studios ei antanut aikataulua projektille, mutta nyt The Hollywood Reporter on tehnyt selväksi sen, että homma on vasta aluillaan.

Uudelle Bladelle vasta etsitään käsikirjoittajia, mikä käytännössä tarkoittaa sitä, että ainakaan vielä 2-3 vuoteen tuskin vampyyreja päästään listimään Marvel Cinematic Universessa.

Marvel Studiosin seuraava elokuva on Black Widow, jonka ensi-ilta on lykätty ensi huhtikuulle. Jos hyvin käy, Marvel Studiosin ensimmäinen Disney Plus -sarja, WandaVision, sentään julkaistaan vielä tämän vuoden puolella.

LUE MYÖS: Wesley Snipes kertoi mielipiteensä Marvelin uudesta Blade-elokuvasta ja sen pääosanesittäjästä

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/elokuvauutiset/uusi-blade-elokuva-on-tulossa-mutta-ilman-wesley-snipesia-ja-tekemisessa-menee-viela-hyva-tovi/

Aiheeseen liittyvät artikkelit