X-Men: Dark Phoenixin loppu oli aluksi ihan erilainen – Mukana skrulleja ja taistelu YK:n päämajassa

Viimeiseen X-Men-elokuvaan tehtiin uusia kuvauksia ja lopulta se floppasi pahasti lippuluukuilla.

Simon Kinbergin ohjaaman X-Men: Dark Phoenixin kerrottiin läpikäyneen uusintakuvauksia, jotka muuttivat elokuvan loppua radikaalisti. Ohjaaja itse selitti, että näiden muutosten tarkoituksena oli tehdä elokuvasta tasapainoisempi.

Elokuvassa Kyklooppia esittävä Tye Sheridan on Cinemablendin mukaan paljastanut, että alun perin elokuvan loppu oli aivan erilainen. Sheridanin mukaan lopputaistelu oli alkujaan tarkoitus käydä New Yorkissa YK:n päämajassa: “Siinä oli määrä olla valtava taistelu Jean Greyn ja YK:n vartijoiden kanssa ja sitten selvitä, että vartijat ovatkin skrulleja. Sitten Scott taistelee skrulleja vastaan suihkulähteessä, tulee heitetyksi YK:n edessä olevaan suihkulähteeseen. Ja sitten Jean tulee ja käytännössä tuhoaa kaikki skrullit ja sanottuaan hyvästit Scottille ja Charlesille, häipyy avaruuteen. Ja sitten se oli loppu, näin luulen.”

Joidenkin lähteiden mukaan Dark Phoenixin loppu muutettiin siksi, ettei se olisi muistuttanut liikaa Captain Marvelin lopetusta. Nyt Sheridanin kommenttien jälkeen tämä kuulostaa aivan järkevältä syyltä.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/x-men-dark-phoenixin-loppu-oli-aluksi-ihan-erilainen-mukana-skrulleja-ja-taistelu-ykn-paamajassa/

Aiheeseen liittyvät artikkelit