Lucy Lawless oli jo saamassa Star Wars -roolin, mutta sitten fanit pilasivat Xena-tähden tilaisuuden tajuamatta asiaa itse

Gina Carano sai potkut The Mandalorian -sarjasta. Star Wars -fanit alkoivat kampanjoida rooliin Lucy Lawlessia.

Kun Gina Carano sai potkut The Mandalorianista, alkoivat Star Wars -fanit kampanjoida Caranon entiseen, Cara Dunen rooliin Xena-tähti Lucy Lawlessia. Fanien toimet saattoivat kuitenkin pilata Lawlessin mahdollisuudet päästä mukaan Star Warsiin.

Yahoon uutisen mukaan Lawless kertoo keskustelleensa kyllä Lucasfilmin kanssa mahdollisesta roolista Star Wars -maailmassa. Kyseessä ei kuitenkaan ollut The Mandalorian, ja nyt Lawless harmittelee, että rooli saattoi mennä häneltä sivu suun.

“Fanikampanja saattoi sekoittaa tilannetta, koska Lucasfilm ei sen vuoksi voi palkata minua, koska se vaikuttaisi myöntymiseltä. Tietenkin tämä on vain minun arvailuani, en tiedä oikeasti mitään, mutta tietyllä tavalla se voi toimia minua vastaan, koska jos he nyt myöntyvät tälle fanijoukolle, niin miten käy sitten muiden fanijoukkojen kanssa”, Lawless pohtii.

Xena

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/lucy-lawless-oli-jo-saamassa-star-wars-roolin-mutta-sitten-fanit-pilasivat-xena-tahden-tilaisuuden-tajuamatta-asiaa-itse/

Aiheeseen liittyvät artikkelit