Star Wars -fanien suosikkihahmo on mukana The Mandalorian -sarjan toisella kaudella – Clone Warsista tuttua hahmoa esittää Rosario Dawson

Rosario Dawsonin rooli The Mandalorianin kakkoskaudella on Ahsoka Tano.

Star Wars -fanien suosikkihahmo Clone Wars- ja Rebels-animaatioista palaa kuvioon, mutta tällä kertaa oikean näyttelijän esittämänä. Anakin Skywalkerin padawanina aloittanut jediritari Ahsoka Tano nähdään Disney+ -palvelussa esitettävän The Mandalorian -sarjan toisella kaudella ja hahmon esittäjäksi on nyt kiinnitetty Rosario Dawson, uutisoi Slashfilm.

Ahsoka Tanon animaatiohahmon yhtenä luojana oli Dave Filoni, joka toimii myös The Mandalorianin käsikirjoittajana, ohjaajana ja tuottajana. Filoni palaa sarjaan ohjaajaksi myös toisella tuotantokaudella.

The Mandalorianin kakkoskauden on määrä alkaa Disney+ -palvelussa lokakuussa, mutta nähtäväksi jää, joutuuko sen alku siirtymään maailmaa ravistelevan koronaviruskriisin vuoksi.

Rosario Dawson on nähty viimeksi muun muassa Zombieland-jatko-osassa.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/star-wars-fanien-suosikkihahmo-on-mukana-the-mandalorian-sarjan-toisella-kaudella-clone-warsista-tuttua-hahmoa-esittaa-rosario-dawson/

Aiheeseen liittyvät artikkelit