Tom Hardyn jakama uusi Venom 2 -kuva viittaa Carnagen synkkään syntytarinaan

Venomin jatko-osa saattaa olla K16-elokuva.

Itsenäisyyspäivänä kerroimme Venom 2 -elokuvan olevan mahdollisesti Jokerin menestyksen takia K16-leffa, joka kelpaisi enemmän kuin hyvin, koska sen yhtenä päähenkilönä nähdään Woody Harrelsonin esittämä Cletus Kasady, eli Carnage.

Pääosanesittäjä Tom Hardy on jakanut useita vihjeitä Carnagesta Instagram-tilillään ja tuoreimmat fotot viittaavaat siihen, että elokuva esittelee myös Carnagen synkän syntytarinan. Hardy taisi kuitenkin paljastaa vähän liikaa, sillä hän poisti fotot tililtään, mutta kerran netissä niin aina netissä.

Carnage-pahis on yksi Marvel-sarjakuvien väkivaltaisimmista hahmoista ja lukijat tietävät Cletus Kasadyn karmean tarinan. Hardyn jakamissa kuvissa näkyy sekä ohjaaja Andy Serkis paiskimassa duunia että St. Estes Home for Boys -orpokodin portti, jossa pikku-Cletus koki kamaluuksia murhattuaan isoäitinsä.

Venom 2:n ensi-illan on tarkoitus olla 2. lokakuuta vuonna 2020, mutta hyvin todennäköisesti elokuva nähdään vasta vuonna 2021.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/tom-hardyn-jakama-uusi-venom-2-kuva-viittaa-carnagen-synkkaan-syntytarinaan/

Aiheeseen liittyvät artikkelit