Hollywood käänsi selkänsä Johnny Deppille, ja näyttelijä on kyllä huomannut sen itsekin: “Minua boikotoidaan”

Johnny Deppin Minamata-elokuva ei ole saanut vieläkään ensi-iltaansa Yhdysvalloissa.

Johnny Depp sanoo The Sunday Timesin haastattelussa Hollywoodin boikotoivan häntä. Syynä on näyttelijän mukaan hänen nykyinen imagonsa ja julkisuuskuvansa.

Timesin artikkeli keskittyy hänen viime viikon perjantaina Englannissa ensi-iltansa saaneeseen Minamata-elokuvaansa, joka ei ole vielä päässyt Yhdysvalloissa laajempaan levitykseen. Elokuva perustuu tositapahtumiin ja kertoo Deppin esittämästä valokuvaaja-toimittaja W. Eugene Smithistä, joka raportoi Minamata-taudista kärsivistä japanilaisen Minamatan kaupungin asukkaista. Taudin aiheutti metyylielohopean päästö teolliseen jäteveteen Chisso Corporationin kemikaalitehtaasta.

Deppin mielestä tarinan kertominen kunnioittavalla tavalla on hänen yksityiselämänsä käänteitä tärkeämpi.

– Minamata koskettaa kaupungin asukkaita ja vastaaviin tilanteisiin joutuneita ihmisiä. Mutta nyt tarinan tiellä on yhden miehen sotkuinen elämäntilanne ja Hollywoodin boikotti, Depp sanoo.

Minamata sai maailmanensi-iltansa jo viime vuoden helmikuussa Berliinin elokuvajuhlilla. Sen Yhdysvaltain ensi-iltaa on siirretty jo useamman kerran. Viime viikolla MGM-studio veivasi enskaria vielä kertaalleen hamaan tulevaisuuteen, eikä kertonut tarkkaa päivää jolloin leffan olisi tarkoitus saapua teattereihin.

Englannin lisäksi Minamata on saanut ensi-iltansa esimerkiksi Venäjällä, Espanjassa ja Australiassa. Sen saapumisesta Suomeen ei ole tietoa.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/hollywood-kaansi-selkansa-johnny-deppille-ja-nayttelija-on-kylla-huomannut-sen-itsekin-minua-boikotoidaan/

Aiheeseen liittyvät artikkelit