“Sleep all Day. Party all Night” – Kasariklassikko The Lost Boys tehdään tv-sarjaksi: The CW laittoi pilottijakson tilaukseen

Joel Schumacherin vuonna 1987 ohjaama The Lost Boys pääsee tv-sarjaksi The CW -kanavalle. Kanava tuottaa muun muassa sarjoja Supernatural ja Riverdale.

Supersankareihin ja fantasiasarjoihin erikoistunut tv-kanava The CW on nyt julkistanut tilanneensa pilottijakson tv-sarjasta The Lost Boys. Sarja perustuu Joel Schumacherin vuonna 1987 ohjaamaan, samannimiseen vampyyrielokuvaan, jonka pääosissa nähtiin muun muassa Kiefer Sutherland, Jason Patric sekä Coreyt Haim ja Feldman.

The Lost Boys -tv-sarjasta on puhuttu aiemminkin ja Rob Thomas teki sille käsikirjoitusta pari vuotta sitten. Yhtään jaksoa ei tuolloin kuitenkaan päässyt tuotantoon. Nyt kanavan johtajat ovat innostuneet Heather Mitchellin käsikirjoittamasta versiosta ja tilanneet sarjasta pilottijakson, kertoo Deadline.

Sarjan näyttelijäkaartista tai juonesta ei ole vielä virallista tietoa.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/sleep-all-day-party-all-night-kasariklassikko-the-lost-boys-tehdaan-tv-sarjaksi-the-cw-laittoi-pilottijakson-tilaukseen/

Aiheeseen liittyvät artikkelit