Matrix 4 -tähti Yahya Abdul-Mateen II kuvaili jatko-osan tekemistä Keanu Reevesin kanssa: “En ollut ennen nähnyt mitään sellaista”

Yahya Abdul-Mateen II on tähän mennessä näytellyt muun muassa Aquaman-elokuvassa ja HBO Nordicin Watchmen-sarjassa.

The Hollywood Reporter on julkaissut pitkän artikkelin Hollywoodin A-luokkaan nousseesta näyttelijästä, Yahya Abdul-Mateen II:sta. Abdul-Mateen on näytellyt muun muassa Aquaman-elokuvassa ja HBO Nordicilla julkaistussa Watchmen-sarjassa. Seuraavaksi hänet nähdään Keanu Reevesin rinnalla tulevassa Matrix 4:ssa.

Näyttelijä kertoo olleensa fanipoikamaisen innoissaan päästessään työskentelemään yhdessä Reevesin kanssa.

“Muistan Keanun ja hänen ensimmäisen lauseensa. Katsoin ylös ja siinä hän oli, ja ajattelin, ei hemmetti olen oikeasti Matrixissa. Kaikki johtui Keanusta ja hänen äänestään. Ja kaikki se teknologia, mitä Lana Wachowski käytti elokuvassa, kameraviritelmät, millaisia en ole koskaan nähnyt. Se oli niin kunnianhimoista. Oli mielenkiintoista olla tekemässä Matrix 4:ää aikana, jolloin koko maailma on ihan sekaisin ja todellisuus kieroutunut”, Abdul-Mateen selittää.

Matrix 4 julkaistaan näillä näkymin joulukuussa 2021.

Matrix Reloaded

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/matrix-4-tahti-yahya-abdul-mateen-ii-kuvaili-jatko-osan-tekemista-keanu-reevesin-kanssa-en-ollut-ennen-nahnyt-mitaan-sellaista/

Aiheeseen liittyvät artikkelit