Tätä tuskin tiesit: Ohjaaja paljasti, miten Mad Max: Fury Road vaikutti vuoden 2019 parhaan elokuvan tekemiseen

Oscar-palkittu Parasite-ohjaaja Bong Joon-ho paljastaa fanittavansa George Millerin ohjaama Mad Max: Fury Roadia.

Korealainen Parasite palkittiin tänä vuonna parhaan elokuvan Oscarilla ja sen ohjaaja Bong Joon-ho parhaana ohjaajana. Tuoreessa haastattelussa (Indiewiren kautta) Bong paljastaa fanittavansa George Millerin vuonna 2015 ohjaamaa Mad Max: Fury Road -elokuvaa ja että tuo kyseinen toimintaelokuva toimi hänelle inspiraationa Parasiten kuvausten aikana.

“Itkin katsoessani sitä elokuvaa. Kun autot peittyvät hiekkamyrskyyn ja musiikki kohoaa, minusta tuntui kuin sieluni olisi kohonnut samalla ja kyyneleet tulivat silmiini”, Bong selittää, ja kertoo Fury Roadin ja Parasiten yhtäläisyyksien löytyvän tarinankerronnan tahdituksesta.

“Fury Road ei pysähdy koskaan. Kaikki taustatieto tulee esille hyvin luonnollisesti. Kamera on jatkuvassa liikkeessä, mutta elokuvan tarina selitetään toiminnan kautta. Se oli minulle todella inspiroivaa”, ohjaaja kertoo.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/tata-tuskin-tiesit-ohjaaja-paljasti-miten-mad-max-fury-road-vaikutti-vuoden-2019-parhaan-elokuvan-tekemiseen/

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Paljonko
HBO Max maksaa? HBO Nordicin korvaaja pal...
Matrix Resurrectionsin uusi traileri julkaistu – 1...
Arvostelu:
Undone on upea scifi-sarja – Harmi että...