Netflix lopettaa haukutuimman Marvel-sarjansa – Hahmon näyttelijä: “Tämä on minulle uusi alku”

Vaikka Iron Fistin ensimmäinen tuotantokausi oli Netflixin Marvel-sarjoista haukutuin, sai supersankari vielä toisen mahdollisuuden tänä vuonna. Toista tuotantokautta pidempään ei Iron Fistin ura kuitenkaan Netflixissä jatku.

Deadlinen mukaan Marvel ja Netflix ovat yhdessä tiedottaneet Iron Fistin lakkauttamisesta. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Netflixissä julkaistuista Marvel-sarjoista jokin saa virallisesti kirvestä kalloon. Jopa kehnohkon vastaanoton saaneelle The Defendersille on yhä jätetty ovi raolleen.

Kokonaan ei Iron Fist kuvioista poistu. Hahmo voi esiintyä muissa Netflix-sarjoissa, ja lisäksi on täysin mahdollista, että kolmas tuotantokausi julkaistaan Disneyn tulevassa suoratoistopalvelussa – siis Netflixin kilpailijan kautta.

Iron Fistiä esittävä Finn Jones on kommentoinut sarjansa kovaa kohtaloa Instagramissa toteamalla muun muassa: ”Jokainen loppu on uusi alku”.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/elokuvauutiset/netflix-lopettaa-haukutuimman-marvel-sarjansa-hahmon-nayttelija-tama-on-minulle-uusi-alku/

Aiheeseen liittyvät artikkelit