Vuoden 2019 parhaasta elokuvasta on tekeillä tv-sarja – Pääosaan Hulk-tähti Mark Ruffalo?

Parhaan elokuvan Oscarin voittaneesta Parasite-elokuvasta on tekeillä myös HBO:n tv-sarja.

Eilen historiaa tehnyt, ensimmäisenä ei-englanninkielisenä elokuvana parhaan elokuvan Oscarin voittanut Parasite kääntyy HBO:n toimesta myös tv-sarjaksi.

Ohjaaja Bong Joon-hon aikeista laajentaa elokuvan tarinaa kerrottiin jo aiemmin. Ilmeisesti viidestä tai kuudesta jaksosta koostuvan sarjan tekeminen on vasta aivan alkuvaiheessa, mutta Collider väittää saaneensa tietoon jo nyt, että sen pääosanesittäjäksi kaavaillaan näyttelijä Mark Ruffaloa. Collider on yleensä hyvin luotettava lähde, mutta tämä uutinen on tässä vaiheessa vasta huhu.

Bong työstää sarjaa muun muassa The Big Short -elokuvasta tutun Adam McKayn kanssa, josta tämä voitti parhaan sovitetun käsikirjoituksen Oscarin vuonna 2016.

Parasite-sarjan käsikirjoitus on vielä kesken, mutta Bong on aiemmin kertonut sen laajentavan leffan tarinan noin kuuden tunnin mittaiseksi, näyttämällä kaikki ne ideat jotka eivät mahtuneet kahden tunnin mittaiseseen elokuvaan.

Ruffalo nähdään HBO:lla kuitenkin jo huhtikuussa, jolloin alkaa hänen tähdittämänsä I Know This Much Is True -minisarja, jossa näyttelijä tekee tuplaroolin sekä toimii vastaavana tuottajana.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/vuoden-2019-parhaasta-elokuvasta-on-tekeilla-tv-sarja-paaosaan-hulk-tahti-mark-ruffalo/

Aiheeseen liittyvät artikkelit