Seuraavan X-Men-elokuvan Suomen ensi-ilta vahvistettiin vihdoinkin

Vuosia limbossa (S’ymin kanssa) peukaloita pyöritellyt The New Mutants -elokuva saadaan Suomen valkokankaille huhtikuussa.

X-Men-spin-off The New Mutants saapuu Suomen valkokankaille keskiviikkona 8.4.2020.

Elokuvan pääosissa nähdään Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Alice Braga, Henry Zaga ja Blu Hunt.

Virallinen synopsis kertoo kauhutrilleristä seuraavaa:

Rahne Sinclair (Williams), Illyana Rasputin (Taylor-Joy), Sam Guthrie (Heaton) ja Roberto De Costa (Zaga) ovat neljä nuorta mutanttia, joita pidetään eristyssairaalassa psykiatrisessa seurannassa. Tohtori Cecilia Reyes (Braga) uskoo, että nuoret ovat vaaraksi sekä itselleen että ympäröivälle yhteiskunnalle, joten samalla kun hän seuraa heitä tarkasti, hän yrittää opettaa heitä hallitsemaan mutanttivoimiaan. Kun uusi tulokas Danielle “Dani” Moonstar (Hunt) liittyy toisten potilaiden joukkoon, alkaa tapahtua kummia. Sairaalan asukkaat kokevat hallusinaatioita ja takaumia, jolloin sekä heidän mutanttivoimansa – että ennen kaikkea ystävyytensä – joutuvat kovalle koetukselle heidän yrittäessään selviytyä hengissä toinen toistaan tukalammista tilanteista.

Alla Josh Boonen ohjaaman The New Mutantsin traileri, juliste ja tuorein videomainos.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/elokuvauutiset/seuraavan-x-men-elokuvan-suomen-ensi-ilta-vahvistettiin-vihdoinkin/

Aiheeseen liittyvät artikkelit