Kuva: Hymyileminen on kielletty Fast & Furious: Hobbs & Shaw’n uudessa julisteessa

Fast & Furious -elokuvien spinoffista on julkaistu uusi juliste.

Fast & Furious: Hobbs & Shaw’n uusi juliste esittelee elokuvan avainnäyttelijät. Näyttävimmin ovat tietenkin esillä elokuvan nimihahmoja esittävät Dwayne Johnson ja Jason Statham.

Hobbs & Shaw’n juonikuvaus – kyllä, moinen on vaivauduttu raapustamaan sitomaan toimintakohtaukset yhteen – kuuluu seuraavasti:

Aina siitä asti kun järkälemäinen Hobbs (Johnson), Yhdysvaltain ulkoministeriön diplomaattisiiven uskollinen agentti, ja lain hämärämmällä puolella operoiva Shaw (Statham), entinen brittiarmeijan eliittisotilas, kohtasivat ensimmäistä kertaa vuonna 2015 Fast & Furious 7:ssa, kaksikko on ollut jatkuvasti turpakäräjillä. Mutta kun geenimanipulaation avulla yli-inhimillisiä voimia saanut anarkisti Brixton (Idris Elba) saa haltuunsa biologisen aseen, joka uhkaa koko ihmiskunnan kohtaloa, kahden vihamiehen on yhdistettävä voimansa päihittääkseen vastustajan, joka saattaa olla heitä kumpaakin kovanaamaisempi. Brixtonin kannoilla on myös älykäs ja peloton MI6:n ex-agentti (The Crown –sarjasta tuttu Vanessa Kirby), joka sattuu myös olemaan Shawn sisko.

David Leitchin ohjaama elokuva saa Suomessa ensi-iltansa 2. elokuuta.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/elokuvauutiset/kuva-hymyileminen-on-kielletty-fast-furious-hobbs-shawn-uudessa-julisteessa/

Aiheeseen liittyvät artikkelit