Brad Pittin odotetusta Ad Astra -scifi-elokuvasta julkaistiin uusi traileri ja juliste

James Grayn ohjaama Ad Astra saa ensi-iltansa syyskuussa.

20th Century Fox on julkaissut uuden trailerin ja julisteen James Grayn ohjaamasta Ad Astra -elokuvasta. Uusi mainospätkä on ilmeisesti vähän rehellisempi kuin aiempi, eikä väitä elokuvan olevan avaruusspektaakkeli.

Vaikka kyseessä onkin Hollywood-elokuva, niin ohjaaja Grayn elokuvat ovat jotain ihan muuta kuin viihdepläjäyksiä. Ad Astrakin on ilmeisesti lähempänä taide-elokuvaa kuin suuren yleisön avaruusräiskintää. Hyvän kuvan ohjaajasta, hänen tyylistään ja varsin kärkkäistä mielipiteistään saa Kalle Kinnusen kirjoittamasta pari päivää sitten Suomen kuvalehdessä julkaistusta haastattelusta.

Ad Astran virallinen juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Astronautti Roy McBride (Brad Pitt) matkustaa syvälle avaruuteen etsiäkseen kadonneen isänsä ja saadakseen vastauksia koko maailmaa kohtaavaan uhkaan. Tehtävän aikana McBridelle paljastuu asioita, jotka uhkaavat koko ihmisyyden olemassaoloa ja paikkaa maailmankaikkeudessa.”

Pittin lisäksi 20. syyskuuta Suomen ensi-iltansa saavaa elokuvaa tähdittävät Tommy Lee Jones, Liv Tyler, Ruth Negga ja Donald Sutherland.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/brad-pittin-odotetusta-ad-astra-scifi-elokuvasta-julkaistiin-uusi-traileri-ja-juliste/

Aiheeseen liittyvät artikkelit