Game of Thronesin loppu ei ollut kaikkien fanien mieleen, mutta tärkeä osa siitä oli George R.R. Martinin idea

Tapa, millä Game of Thrones päättyi, oli George R.R. Martinin ajatuksena Tulen ja jään laulu -romaaneiden alusta lähtien.

Spoilerivaroitus!

Game of Thrones päättyi tv-sarjana, mutta George R.R. Martinilla on vielä (ehkä, joskus) parikin kirjaa tulossa sarjan pohjana olevasta Tulen ja jään laulu -kirjasarjasta. Monet Game of Thrones -fanit olivat pettyneitä siihen, miten suosikkisarja lopetettiin, mutta keskeisin osa siitä oli Martinin idea aivan alusta pitäen.

Bran Starkia esittävä Isaac Hempstead Wright on Comicbook Movien mukaan paljastanut haastattelussa, että Branin kohtalo oli Martinin suunnitelma.

“Sarjan luojat David [Benioff] ja Dan [Weiss] kertoivat minulle, että oli kaksi asiaa, mitä George R.R. Martin oli suunnitellut Branin osalle. Niitä olivat Hodorin paljastus sekä se, että hänestä tulisi kuningas. Tuntui siis todella erityiseltä olla osana Martinin visiota”, Wright kertoo.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/game-of-thronesin-loppu-ei-ollut-kaikkien-fanien-mieleen-mutta-tarkea-osa-siita-oli-george-r-r-martinin-idea/

Aiheeseen liittyvät artikkelit