Kuva: Tältä näyttää Oscar Isaac Taksikuskista tutun Paul Schraderin uudessa The Card Counter -elokuvassa

Paul Schrader toivoo saavansa uuden leffansa kuvaukset valmiiksi heinäkuussa.

Muun muassa Taksikuski- ja Kristuksen viimeinen kiusaus -elokuvat käsikirjoittanut ja First Reformed – ja Mishima -leffat ohjannut Paul Schrader on julkaissut Facebook-tilillään ensimmäisen kuvan uudesta The Card Counter -elokuvastaan.

Fotossa pönöttää pääosaa esittävä Oscar Isaac. Hänen lisäkseen uhkapelimaailmasta kertovassa elokuvassa nähdään Tye Sheridan, Tiffany Haddish ja Schraderin luottonäyttelijä Willem Dafoe. Elokuvan käsikirjoituksesta vastaa tietysti Schrader itse.

The Card Counter -elokuvan tekeminen on ollut koronaviruspandemian takia paussilla jo muutaman kuukauden, mutta Schrader toivoo saavansa kuvaukset valmiiksi heinäkuussa. Vaikka Schrader on äärimmäisen fiksu mies, niin hän on myös melkoinen jääräpää, eikä olisi halunnut millään keskeyttää elokuvansa kuvauksia koronaviruksen takia.

Schraderia kannattaa ehdottomasti seurata Facebookissa, sillä vaikka hän onkin niin sanottu käppäukko, niin hän on ehdottomasti hyvien puolella. Mieheltä puuttuu filtteri melkein kokonaan ja hän möläyttelee somessa usein todella viihdyttävästi mitä mieleen juolahtaa.

Hänen upean First Reformed -elokuvansa levittäjänä toiminut A24 suunnilleen pakotti Schraderin sometauolle siksi aikaa kun leffan markkinointikampanja oli käynnissä.

The Card Counterin ensi-ilta ei ole vielä selvillä.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/kuva-talta-nayttaa-oscar-isaac-taksikuskista-tutun-paul-schraderin-uudessa-the-card-counter-elokuvassa/

Aiheeseen liittyvät artikkelit