Nyt se on varmaa: Apocalypse Now: Final Cut ja Taika Waititin Hitler-komedia Jojo Rabbit saadaan myös Suomen elokuvateattereihin

Ilmestyskirja. Nyt ja Jojo Rabbit nähdään valkokankaalla vuodenvaihteessa.

Francis Ford Coppolan Ilmestyskirja. Nyt -elokuvan kolmas virallinen versio nimeltään Apocalypse Now: Final Cut ilmestyy ainakin Yhdysvalloissa ja Englannissa Blu-rayna ja 4K Blu-rayna jo parin viikon päästä. Fanit varmasti ostavat leffan uuden version hyllyyn saman tien, mutta jos kärsivällisyyttää riittää, niin kannattaa odottaa joulukuuhun asti. Elokuvan maahantuoja Future Film lupaa tuoda leffan tuolloin valkokankaille.

Final Cut on restauroitu 4K-laadulla alkuperäisestä negatiivista.

Myös toinen odotettu, aivan eri genreä edustava elokuva nähdään onneksi myös Suomessa leffateattereissa. Nordisk Film lupaa ohjaaja Taika Waititin Jojo Rabbitin saapuvan valkokankaille alkuvuodesta 2020.

Sen virallinen synopsis kertoo:

”Käsikirjoittaja-ohjaaja Taika Waititille (Thor: Ragnarok, Hunt for the Wilderpeople) tunnusomainen huumori on läsnä myös hänen uusimmassa elokuvassan Jojo Rabbit. Toisen maailmansodan aikaan sijoittuva satiiri kertoo yksinäisestä saksalaispojasta JoJosta (Roman Griffin Davis), jonka elämä mullistuu kun selviää, että hänen yksinhuoltajaäitinsä (Scarlett Johansson) piilottelee ullakolla nuorta juutalaistyttöä (Thomasin McKenzie). JoJon täytyy kohdata vahva kansallismielisyytensä, ja apunaan hänellä on ainoastaan idioottimainen mielikuvitusystävä Adolf Hitler (Taika Waititi).”

Apocalypse Now’n synopsista tuskin tarvitsee kenellekään kertoa, mutta uutuusversion traileri löytyy tuosta Waititin alapuolelta.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/nyt-se-on-varmaa-apocalypse-now-final-cut-ja-taika-waititin-hitler-komedia-jojo-rabbit-saadaan-myos-suomen-elokuvateattereihin/

Aiheeseen liittyvät artikkelit