Daniel Radcliffe ei ole nähnyt Harry Potter ja kirottu lapsi -näytelmää – eikä aiokaan nähdä: “En usko että se olisi kovin rento ilta”

Harry Potter

J.K. Rowlingin luomaa tarinaa jatkavaa näytelmää Harry Potter ja kirottu lapsi on esitetty Lontoossa vuodesta 2016 lähtien.

Lontoossa ensi-iltansa vuonna 2016 saanut Harry Potter ja kirottu lapsi on ollut näytelmähitti, joka on nyt siirtynyt myös Broadwayn lavalle New Yorkiin. Näytelmä sijoittuu Harry Potterin aikuisuuteen, jolloin hänen poikansa on astumassa ensimmäistä kertaa Tylypahkaan.

Elokuvien Harry Potterin esittäjä Daniel Radcliffe ei kuitenkaan ole koskaan nähnyt näytelmää, eikä hänellä ole aikomustakaan käydä sitä katsomassa. Late Night with Seth Meyers -showssa haastateltavana ollut Radcliffe arvelee, ettei siitä tulisi kovinkaan rento ilta.

“En luultavasti koskaan käy katsomassa, ainakaan minulla ei ole suunnitelmia tehdä niin. Ei siksi että saisin siitä jonkinlaisen eksistentiaalisen kriisin – ’Ai noinko siinä tapahtui?’. Vaan enemmänkin siksi, että siitä tuskin tulisi kovin rento ilta, koska tuntisin, että minua ja reaktiotani tarkkaillaan koko ajan”, Radcliffe kertoo.

Katso koko haastattelu tästä videosta:

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/daniel-radcliffe-ei-ole-nahnyt-harry-potter-ja-kirottu-lapsi-naytelmaa-eika-aiokaan-nahda-en-usko-etta-se-olisi-kovin-rento-ilta/

Aiheeseen liittyvät artikkelit