Suurin osa amerikkalaisista ei uskalla mennä elokuvateattereihin enää lainkaan tänä vuonna – Kaikki isot ensi-illat peruttu?

Koronavirus leviää Yhdysvalloissa edelleen hurjaa vauhtia.

Christopher Nolanin Tenet-tieteiselokuvaa tai Disneyn Mulan-uusintaversiota odottavat saattavat pettyä, sillä mitä todennäköisimmin ne eivät saavu tämän hetkisten suunnitelmien mukaan teattereihin elokuussa.

The Hollywood Reporterin teettämän kyselyn mukaan suuri osa amerikkalaisista ei ole halukkaita menemään elokuvateatteriin enää lainkaan tämän vuoden puolella. THR:n kyselyyn osallistui 2200 ihmistä.

Sen mukaan nyt heinäkuussa vain 7 prosenttia vastaajista menisi hyvin todennäköisesti leffateatteriin heti niiden avattua ovensa. 65 prosenttia vastaa teatterireissun olevan erittäin epätodennäköinen.

Koko loppuvuoden kohdalla luvut ovat hieman yllättäen vain 12 ja 37 prosenttia. Ensi vuoden puolella luvut muuttuvat reippaasti, sillä tuolloin puolet vastaajista on valmis menemään teatteriin heti niiden avattua ovensa.

Tenet-elokuvan ensi-ilta on näillä näkymin 12. elokuuta ja Mulanin 21. elokuuta.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/suurin-osa-amerikkalaisista-ei-uskalla-menna-elokuvateattereihin-enaa-lainkaan-tana-vuonna-kaikki-isot-ensi-illat-peruttu/

Aiheeseen liittyvät artikkelit