Uudessa Color Out of Space -julisteessa riittää pureskeltavaa – Nicolas Cagen uusi Lovecraft-elokuva saapuu Suomeen ensi viikolla

Color Out of Space -elokuvan uusi mainoslakana on harvinaisen tyylikäs.

SpectreVision on julkaissut uuden julisteen Nicholas Cagen tähdittämästä H.P. Lovecraft -leffa Color Out of Spacesta. Melko huuruisessa mainoslakanassa riittääkin tutkimista ennen elokuvan Suomen ensi-iltaa, joka on jo ensi viikolla 14. helmikuuta.

Cinema Mondo tekee palveluksen niin Lovecraftin kuin Cagenkin faneille tuomalla leffan Suomeen teatterilevitykseen. Yhdysvalloissa se pyörii tällä hetkelllä vain harvoissa teattereissa ja elokuva ilmestyy rapakon toisella puolella Blu-rayna ja VOD-palveluissa jo 25. helmikuuta.

Color Out of Spacen on ohjannut ja käsikirjoittanut H.P. Lovecraftin novellin pohjalta Richard Stanley.

Pääosia elokuvassa esittävät Cagen lisäksi Joely Richardson, Madeleine Arthur, Elliot Knight, Q’orianka Kilcher ja Tommy Chong. Uuden julisteen alta löytyy vielä kertauksena leffan traileri.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/uudessa-color-out-of-space-julisteessa-riittaa-pureskeltavaa-nicolas-cagen-uusi-lovecraft-elokuva-saapuu-suomeen-ensi-viikolla/

Aiheeseen liittyvät artikkelit