Kuva: Venom 2:n pahiksesta on paljastettu herkullisia yksityiskohtia

Vielä on epävarmaa, saako viime perjantaina elokuvateattereihin saapunut Venom jatko-osan vai ei. Jos saa, on supersankariseikkailun pahis jo paljastettu.

Varoitus! Luvassa juonipaljastuksia ensimmäisestä Venom-elokuvasta.

Ainakin tällä hetkellä Venom 2 vaikuttaa hyvinkin todennäköiseltä, sillä ensi-iltaviikonloppunsa aikana Venom keräsi maailmanlaajuisesti yli 200 miljoonan dollarin lipunmyynnin.

Ja kuten elokuvan nähneet tietävät, mahdollisen jatko-osan pahis paljastettiin lopputekstien lomassa: Kletus Kasady alias Carnage pääsee vauhtiin Woody Harrelsonin esittämänä, jos kaikki menee nappiin.

Venomin lopussa Tom Hardyn esittämä Eddie Brock haastatteli Kasadya lyhyesti. Katsojille ei näytetty, mitä journalisti muistilehtiöönsä raapusti, mutta viime viikonloppuna muistiinpanot olivat esillä New Yorkin Comic Conissa, ja nyt ComicBook-sivusto on julkaissut kuvan niistä.

Alla olevat harakanvarpaat tuskin paljastavat mitään olennaista Venom 2:n tarinasta, mutta tarjoavat mielenkiintoisen vilkaisun siihen, millainen sekopää Spider-Man-sarjakuvista tuttu Cletus Kasady valkokankaalla on. Hahmon taustatarina tuntuisi ainakin tässä vaiheessa olevan hyvinkin uskollinen lähdemateriaalille (Hämähäkkimies 12/1993).

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/elokuvauutiset/kuva-venom-2n-pahiksesta-on-paljastettu-herkullisia-yksityiskohtia/

Aiheeseen liittyvät artikkelit