The Boys -traileri: Amazonin törkeää supersankarisarjaa uskaltaa suositella ainakin Deadpoolin, Watchmenin ja Kick-Assin ystäville

Amazon on julkaissut uuden trailerin myöhemmin tänä vuonna käynnistyvästä The Boys -supersankarisarjastaan.

Aikaisemmin Preacher-sarjan televisioon sovittanut Seth Rogen on jakanut Twitterissä ensimmäisen maistiaisen The Boys -sarjasta. Järin syvälle supersankarisekoilun syövereihin ei vielä sukelleta, mutta ainakin sarjan visuaalinen ilme ja avainnäyttelijät tulevat jo tutuiksi.

Garth Ennisin ja Darick Robertsonin räävittömään The Boys -sarjakuvaan pohjautuvaa sarjaa tähdittävät Karl Urban, Elisabeth Shue, Erin Moriarty, Antony Starr, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Chace Crawford, Nathan Mitchell, Laz Alonso, Jack Quaid, Karen Fukuhara ja Tomer Kapon.

The Boys on kaukana Marvelin koko perheelle soveltuvasta supersankariviihteestä. Leffojen ja sarjojen osalta sen lähimmät verrokit ovat Deadpool, Kick-Ass ja miksei myös Watchmen.

Sarjaa päästään seuraamaan Amazonissa kesällä 2019.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/elokuvauutiset/the-boys-traileri-amazonin-torkeaa-supersankarisarjaa-voi-suositella-ainakin-deadpoolin-watchmenin-ja-kick-assin-ystaville/

Aiheeseen liittyvät artikkelit