Netflix vahvisti, milloin kesällä alkanut Masters of the Universe -tv-sarja saa jatkoa, eikä odotus ole enää pitkä

Kevin Smithin Masters of the Universe: Revelation -sarjan ensimmäisen kauden toinen puolikas nähdään vielä tämän vuoden puolella. 

Netflix kertoo tiedotteessaan sekä julkaisemassaan julisteessa, että viime kesänä alkanut Masters of the Universe: Revelation -sarja jatkuu maraskuussa.

Kevin Smithin työstämä, aikuisille suunnattu sarja jatkaa 1980-luvun animaatiosarjan tarinaa. Sen ensimmäisen tuotantokauden viisi ensimmäistä jaksoa tulivat tarjolle Netflixiin heinäkuussa. Kauden loput viisi jaksoa saavat ensi-iltansa 23. marraskuuta. Kakkoskautta ei ole vielä tilattu.

Muropaketin arvostelussa uusi Masters of the Universe dumattiin, tosin suurilta osin eri syistä, kuin miksi osa faneista ei välittänyt siitä. Sarjasta todettiin muun muassa seuraavaa:

””Realistisempi” ja ”aikuisempi” lähestymistapa on imenyt Masters of the Universesta lähes kaiken hauskuuden. Faneja on ilmeisesti ärsyttänyt se, että päähenkilö ei ainakaan nyt tarjolle tulleissa jaksoissa ole He-Man, vaan Teela. Sillä onko sankari mies, nainen tai muunsukupuolinen ei ole mitään merkitystä, toisin kuin sillä että Teelasta on tehty lähes sietämättömän itsekeskeinen hahmo.

Revelation on melkoinen pettymys, sillä sarjan olisi voinut päivittää tähän päivään helposti hukkaamatta alkuperäisen tunnelmaa melkeinpä kokonaan. Viides jakso päättyy tietysti cliffhangeriin, joten eiköhän loputkin jaksot tule katsottua. Toivottavasti sankarit saavat palautettua taikuuden ja ilon mahdollisimman pian Eternialle ja sitä myötä myös sarjaan.”

Arvostelu | Uusi Masters of the Universe: Revelation -sarja pelaa pelkällä nostalgialla, mutta saa vanhan fanin pahalle tuulelle

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/netflix-vahvisti-milloin-kesalla-alkanut-masters-of-the-universe-tv-sarja-saa-jatkoa-eika-odotus-ole-enaa-pitka/

Aiheeseen liittyvät artikkelit