Traileri: Näyttelijästä ohjaajaksi siirtyneen Jay Baruchelin kauhujännäristä Random Acts of Violence julkaistiin red band -traileri

Random Acts of Violence julkaistaan Yhdysvalloissa kauhuelokuviin keskittyneessä Shudder-palvelussa elokuun 20. päivä.

Monet tuntevat Jay Baruchelin näyttelijänä Näin koulutat lohikäärmeesi -animaatioista, toiset taas Judd Apatowin komedioista. Viime vuosina hän on kuitenkin alkanut kunnostautua käsikirjoittamisen ja ohjaamisen saralla, ja genreksi hän on valinnut grindhouseen kallellaan olevan kauhun.

Baruchelin ohjaama, käsikirjoittama ja sivuosatähdittämä Random Acts of Violence julkaistaan elokuussa ainakin Yhdysvalloissa kauhuelokuviin keskittyneessa Shudder-palvelussa. Harmillisesti Suomessa Shudder ei toistaiseksi ole laillisin keinoin saatavilla.

Random Acts of Violence kertoo Slasherman-nimisen sarjakuvan tekijästä (Jesse Williams). Jouduttuaan luomisensa suhteen umpikujaan hän lähtee etsimään inspiraatiota automatkalta yhdessä vaimonsa (Jordana Brewster), parhaan ystävänsä (Baruchel) ja assistenttinsa (Niamh Wilson) kanssa. Pian kuitenkin sarjakuvan tyyppiset verityöt alkavat seurata heitä.

Elokuvasta on nyt julkaistu aikuisille suunnattu red band -traileri.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/traileri-nayttelijasta-ohjaajaksi-siirtyneen-jay-baruchelin-kauhujannarista-random-acts-of-violence-julkaistiin-red-band-traileri/

Aiheeseen liittyvät artikkelit