Jason Momoa tarjosi uutta tietoa Aquamanin jatko-osasta: “Parta tulee takaisin siihen mennessä”

Aquaman 2 valmistuu vasta vuonna 2022, mutta työ sen osalta on jo vauhdissa.

Ellen Degenesin show’ssa vieraillut Aquaman-tähti, partansa pois leikannut Jason Momoa paljasti uutta tietoa Aquamanin jatko-osasta. Ympäristöasioista kiinnostunut Momoa on tyytyväinen siihen, että Aquamanin tarina sijoittuu maapallolle, maan asukkaiden joukkoon, eikä siinä ole ulkopuolelta avaruudesta tulevaa uhkaa.

“Siinä ei ole ulkopuolisia alieneita tuhoamassa maapalloa vaan siinä olemme me. Joten olin innoissani, kun pääsin takaisin siihen maailmaan. Olen työskennellyt yhdessä edellisen käsikirjoittajan [David Leslie Johnson-McGoldrick] kanssa. He ovat lyöneet tarinan lukkoon ja me alamme päästä siihen sisälle. Se julkaistaan vasta noin kahden vuoden päästä tai jotain. Parta tulee takaisin siihen mennessä”, Momoa kertoo.

Aquaman 2:n on määrä saada ensi-iltansa 16. joulukuuta 2022. Elokuvan ohjaa ensimmäisen tapaan James Wan. Momoan lisäksi myös Meraa esittävä Amber Heard palaa rooliinsa.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/jason-momoa-tarjosi-uutta-tietoa-aquamanin-jatko-osasta-parta-tulee-takaisin-siihen-mennessa/

Aiheeseen liittyvät artikkelit