Star Wars -tähti Mark Hamill: “Studion turvamies luuli minua Steven Spielbergiksi – olisi pitänyt sanoa kyllä”

Mark Hamill sekoitettiin Steven Spielbergiin Star Wars: The Rise of Skywalkerin musiikin äänityksissä.

Steven Spielberg on yksi maailman tunnetuimmista ohjaajista ja Mark Hamill puolestaan maailman tunnetuimman avaruussaagan tähti. Eikä heidän ulkonäössään ole paljoakaan yhdennäköisyyttä. Siltikin Hamill sekoitettiin ohjaajaan, ja vieläpä Star Wars: The Rise of Skywalkerin äänitysstudiolla, uutisoi Cinemablend.

Tämä tapahtui studiolla, missä John Williams oli juuri johtamassa orkesteria The Rise of Skywalkerin musiikin äänityksissä. Hamill, elokuvan ohjaaja J.J. Abrams ja myös Spielberg olivat mukana seuraavassa äänitysten viimeistä päivää.

“Minua luultiin juuri portilla Steven Spielbergiksi. Oikeasti. Turvamies pyysi nähdä henkilöllisyystodistuksen ja minä sanoin, että jätin sen kotiin, eikö hän mitenkään tunnista minua? Hän sanoi: ’Hups, sinä olet Steven Spielberg’. Toivon, että olisin sanonut kyllä. Menetin sen mahdollisuuden. Pääsin niin lähelle”, Hamill kertoo.

Kyseinen paljastus on uutisen mukaan nähtävillä The Rise of Skywalkerin blu-ray-julkaisun lisämateriaaleissa.

Star Wars

Mark Hamill

Steven Spielberg

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/star-wars-tahti-mark-hamill-studion-turvamies-luuli-minua-steven-spielbergiksi-olisi-pitanyt-sanoa-kylla/

Aiheeseen liittyvät artikkelit