Kuva: Tältä näyttää Marvel-elokuvien uusi Thor, jota Natalie Portman esittää ensi vuonna

Jo pari vuotta on tiedetty että Natalie Portman esittää naispuolista Thoria ensi vuonna ilmestyvässä Thor: Love and Thunderissa. Nyt nettiin on livahtanut ensimmäinen kuva siitä, miltä uusi ukkosenjumala näyttää.

Ikävä kyllä Twitterissä leviävä kuva ei ole sieltä selkeimmästä päästä, mutta eiköhän tämä ainakin intohimoisimpia Marvel-faneja kiinnosta, etenkin kun mukana ovat myös alkuperäinen Thor (Chris Hemsworth) ja Valkyrie (Tessa Thompson). Kuva on peräisin Thor: Love and Thunderin t-paidasta ja näyttää tältä:

Thor: Love and Thunder

Kuvan perusteella Jane Fosterin (Natalie Portman) versio Thorista on aika uskollinen sarjakuvaversiolleen, joka seikkaili Thor-lehden sivuilla parisen vuotta sitten.

Taika Waititin ohjaama Thor: Love and Thunder saa ensi-iltansa toukokuussa 2022. Edellisen kerran Thor seikkaili valkokankaalla Avengers: Endgamessa vuonna 2019. Supersankarin tuorein oma elokuva on vuoden 2017 Thor: Ragnarok.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/elokuvauutiset/kuva-talta-nayttaa-marvel-elokuvien-uusi-thor-jota-natalie-portman-esittaa-ensi-vuonna/

Aiheeseen liittyvät artikkelit