Lucasfilm on työstämässä palvotusta Star Wars: Knights of the Old Republic -pelistä elokuvaa, kertoo tuore uutisraportti

BioWaren kehittämä Star Wars: Knights of the Old Republic on muuttumassa leffaksi, jos erääseen uutiseen on uskominen.

Eurogamer-sivusto on uutisoinut, että Disneyn omistama Lucasfilm on puuhastelemassa pelielokuvan parissa. Kyseessä on BioWaren kehittämä Star Wars: Knights of the Old Republic, ja elokuvan käsikirjoituksen kimpussa häärää Laeta Kalogridis.

Kalogridis tunnetaan esimerkiksi Shutter Islandista, Alita: Battle Angelista ja Altered Carbonista. Tietojen mukaan Kalogridis olisi parhaillaan viimeistelemässä käsikirjoitusta.

Star Wars: Knights of the Old Republic -elokuva ei olisi välttämättä itsenäinen elokuva, vaan siitä kaavaillaan kokonaista trilogiaa.

Lucasfilmin johtaja Kathleen Kennedylta on aiemmin tiedusteltu mahdollisesta Knights of the Old Republic -elokuvasta, ja tämä on lausunut, ettei hän ole täysin varma, kuinka projektin oikein käy.

Elokuvaprojekti on varhaisessa vaiheessa, eikä ole lainkaan varmaa, että se etenee tuotantoon saakka.

BioWaren Knights of the Old Republic julkaistiin vuonna 2003, ja etenkin sen tarinaa on pidetty erinomaisena.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/lucasfilm-on-tyostamassa-palvotusta-star-wars-knights-of-the-old-republic-pelista-elokuvaa-kertoo-tuore-uutisraportti/

Aiheeseen liittyvät artikkelit