Netflixin historian suurin tuotanto tulille: Avengers-ohjaajat saivat käyttöönsä 200 miljoonaa dollaria ja kaksi tämän hetken kuuminta supertähteä

Joe ja Anthony Russo ohjaavat Netflixille 200 miljoonan dollarin jännärin. The Grey Man -elokuvan pääosiin Ryan Gosling ja Chris Evans.

Pandemia-aika on ollut Netflixille otollinen, sillä suoratoistopalvelun tilaajamäärä on koronan aikana kasvanut kymmenellä miljoonalla katsojalla. Samaa matkaa kasvavat myös tuotettavien elokuvien budjetit, sillä Deadline uutisoi, että Netfixin kaikkien aikojen suurimman tuotannon budjetti hipoo 200 miljoonaa dollaria.

Suunnitteilla on tehdä James Bond -tyyppinen uusi franchise, jonka ensimmäinen elokuva on nimeltään The Grey Man. Sen pääosiin on nyt kiinnitetty niminäyttelijät Ryan Gosling ja Chris Evans.

Vetovastuussa on Avengers-ohjaajakaksikko Joe ja Anthony Russo. Käsikirjoituksesta vastaa Joe Russo yhdessä Marvel-kollegojensa Christopher Markusin ja Stephen McFeelyn kanssa. Elokuva pohjautuu Mark Greaneyn vuonna 2009 julkaistuun romaaniin, joka kertoo freelancena toimivasta palkkatappajasta ja entisestä CIA-agentista nimeltä Court Gentry. Gentryä elokuvassa esittää Gosling.

The Grey Man tähtää tuotantoon ensi vuoden alussa.

Ryan Gosling

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/netflixin-historian-suurin-tuotanto-tulille-avengers-ohjaajat-saivat-kayttoonsa-200-miljoonaa-dollaria-ja-kaksi-taman-hetken-kuuminta-supertahtea/

Aiheeseen liittyvät artikkelit