Jos uusi Indiana Jones -huhu on totta, moni vanha fani repii pian pelihousunsa ja kalsarinsa siinä samalla

Indiana Jones 5:n kuvaukset ovat tällä hetkellä käynnissä.

James Mangoldin ohjaaman Indiana Jones 5 -elokuvan kuvaukset ovat tällä hetkellä käynnissä Englannissa. Muun muassa Fleabag-sarjan luojana ja No Time to Die -käsikirjoittajana tunnettu Phoebe Waller-Bridge näyttelee leffassa Indyn assistenttia, mutta saattaa jatkossa olla huomattavasti suuremmassa roolissa.

Viides Indiana Jones jää Harrison Fordin viimeiseksi ja nyt Daily Mail uutisoi Waller-Bridgen hahmon olevan jatkossa elokuvien päähenkilö. Tämä on tässä vaiheessa vain huhu, mutta Daily Mailin lähteiden mukaan tuottaja Kathleen Kennedy haluaa tehdä elokuvasarjaan suuria muutoksia ja naisen nostaminen päähenkilöksi olisi ehkäpä suurin mahdollinen muutos.

Fordin ja Waller-Bridgen lisäksi Indiana Jones 5:ssä esiintyvät muun muassa Mads Mikkelsen, Thomas Kretschmann, Boyd Holbrook, Shaunette Renée Wilson, Toby Jones ja Antonio Banderas.

Elokuva saa ensi-iltansa 29.7.2022.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/jos-uusi-indiana-jones-huhu-on-totta-moni-vanha-fani-repii-pian-pelihousunsa-ja-kalsarinsa-siina-samalla/

Aiheeseen liittyvät artikkelit