Tänään tv:ssä: Tämä Bruce Willisin leffa pohjautuu sarjakuvaan, josta et ole koskaan kuullutkaan

Vuoden 2010 toimintakomediahitti Red sai jatko-osan vuonna 2013. Nelonen esittää sen tänään kello 22.30 alkaen.

Red 2:ssa entinen agentti Frank Moses (Bruce Willis) joutuu keskelle sekavaa tilannetta, jossa panoksena on vaarallinen ydinase, joka uhkaa joutua vääriin käsiin. Estääkseen ydinaseen joutumisen vääriin käsiin ja pelastaakseen miljoonien hengen, Frank ja hänen kirjava tiiminsä lyövät hynttyyt yhteen vielä kerran…

Dean Parisotin ohjaaman Red 2:n pääosissa nähdään myös John Malkovich, Catherine Zeta-Jones, Mary-Louise Parker, Anthony Hopkins, David Thewlis, Byung Hun Lee ja Helen Mirren.

Nippelitietona Muropaketin lukijoille kerrottakoon, että Red ja Red 2 pohjautuvat löyhästi Warren Ellisin ja Cully Hamnerin lyhytikäiseen sarjakuvaan. Sitä ei ole julkaistu suomeksi, eikä Redin lähdemateriaali ole maailmallakaan monelle tuttua tavaraa.

Ellis sai ensimmäisen Redin käsikirjoituksen luettavakseen ennen leffan kuvauksia. Käsikirjoittajan mukaan tarina oli hauska, mutta ei lainkaan samanlainen kuin sarjakuvissa.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/elokuvauutiset/tanaan-tvssa-tama-bruce-willisin-leffa-pohjautuu-sarjakuvaan-josta-et-ole-koskaan-kuullutkaan/

Aiheeseen liittyvät artikkelit