Ehe, ehe! Tämä vitsi leikattiin uusimmasta Spider-Man-leffasta juuri ennen julkaisua

Animaatio-Oscarista tänä vuonna kisaavassa Spider-Man: Into the Spider-Versessä oli alun perin melko häijy Spider-Ham-vitsi.

Spider-Man: Into the Spider-Versen toinen käsikirjoittaja ja ohjaaja Rodney Rothman kertoi animaatioelokuvan synnystä Jeff Smithin Q&A-podcastissa (Comicbookin kautta). Keskustelussa hän paljasti asioita muun muassa possun näköisen Spider-Hamin kehityksestä, jotta hahmo ei jakaisi yleisöä liikaa.

Animaation keskeisin juttu on se, että sen kaikki hahmot ovat samaistuttavia ja tunteineen inhimillisiä. Rothman kertoo, että Spider-Hamin hahmo oli testinäytöksissä yhtä aikaa kaikkein suosituin ja kaikkein vähiten suosittu.

Kohtauksessa, missä eri Hämis-hahmot tunteikkaasti kertovat, ketä läheisiä he ovat elämänsä aikana menettäneet, Spider-Ham kertoo menettäneensä Frankfurter-enonsa. Alun perin tämän jatkona oli vielä vitsi – “Hänet käristettiin sähköllä ja se tuoksui niin hyvältä.”

Elokuvan tekijät kuitenkin päättivät, että kyseessä oli huono vitsi ja se jätettiin lopullisesta elokuvasta pois. “Spider-Man on oikea ihminen, jolla on oikeat tunteet, ja halusimme sen välittyvän katsojille.”

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/ehe-ehe-tama-vitsi-leikattiin-uusimmasta-spider-man-leffasta-juuri-ennen-julkaisua/

Aiheeseen liittyvät artikkelit