Avengers: Infinity Warissa Captain America pystyi vastustamaan Thanosta – Nyt mielipiteitä jakanut kohtaus sai selityksen käsikirjoittajalta

Avengers-käsikirjoittaja ampuu alas Captain Americaan ja Ikuisuuden rautahanskaan liittyvän faniteorian.

Chris Evansin esittämä Captain America on Avengers-elokuvissa niin vaikuttava kaveri, että hänestä vaikuttui itse Thanoskin. Tätä mieltä on Avengers-käsikirjoittaja Christopher Markus The Hollywood Reporterin haastattelussa, missä hän antaa tuomioitaan faniteorioiden paikkansapitävyydestä.

Avengers: Infinity Warissa Captain America pystyi hetken aikaa vastustamaan Thanosta ja pitelemään kiinni tämän Ikuisuuden rautahanskaan verhotusta kädestä. Faniteorian mukaan hanska vastasi Steve Rogersin tahdonvoimalle, mikä puolestaan johtaa siihen ajatukseen, että myös Kapu olisi ollut tarpeeksi voimakas käyttämään hanskaa.

Markus on kuitenkin eri mieltä. “Luulen että Steve olisi kärventynyt. Luulen, että sillä hetkellä Thanos on vaikuttunut Steven tahdonvoimasta. Hän on vähän että: ’En voi uskoa, että kaveri, jolla ei ole näennäisesti mitään voimia, yrittää tällaista. Ihanko totta?’”, käsikirjoittaja kommentoi.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/avengers-infinity-warissa-captain-america-pystyi-vastustamaan-thanosta-nyt-mielipiteita-jakanut-kohtaus-sai-selityksen-kasikirjoittajalta/

Aiheeseen liittyvät artikkelit