James Cameronin ja Robert Rodriguezin Alita: Battle Angel -scifi-elokuvan uusi juliste esittelee leffan päähenkilöt

Alita: Battle Angel -elokuvan Suomen ensi-ilta on helmikuun puolivälissä.

20th Century Fox on julkaissut uuden ”kansainvälisen” julisteen Alita: Battle Angel -elokuvasta, joka promoaa leffan juuri paljastettua Kiinan ensi-iltaa, joka on vain viikkoa myöhemmin kuin muualla maailmassa.

James Cameronin käsikirjoittama ja Robert Rodriguezin  ohjaama elokuva perustuu suosittuun mangaan, ja sen pääosassa nähdään Rosa Salazar.

Alun perin leffan oli tarkoitus saada ensi-iltansa jo joulukuussa, mutta se siirrettiin Yhdysvalloissa helmikuun puoliväliin. Myös Suomen ensi-ilta on 14. helmikuuta.

Scifi-elokuvan virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”James Cameron (AVATAR) ja Robert Rodriguez (SIN CITY) luovat uuden, vallankumouksellisen sankarittaren elokuvassa ALITA: BATTLE ANGEL. Tämä toiminnantäyteinen elokuva on voimaannuttava tarina toivosta ja rakkaudesta.

Kaukaisessa tulevaisuudessa kyberneetikko Ido (Christoph Waltz), löytää Iron Cityn kaatopaikalta Alitan (Rosa Salazar), tajuttoman ja hylätyn kyborgin. Herätessään Idon klinikalta Alita ei muista kuka hän on eikä hän myöskään tiedä, millaisessa maailmassa elää. Kaikki on Alitalle uutta ja hän opettelee luovimaan uudessa elämässään vaarallisessa Rautakaupungissa. Ido yrittää suojella Alitaa tämän salaperäiseltä menneisyydeltä, kun taas uusi ystävä Hugo (Keean Johnson) sitä vastoin tarjoutuu auttamaan Alitaa muistojen palauttamisessa. Tunteet Alitan ja Hugon välillä kasvavat ja kehittyvät, mutta kuolettavat voimat uhkaavat Alitaa ja suhdetta. Alitalle valkenee, että hänellä on erityisiä taisteluvoimia, joita hän voi käyttää pelastaakseen ystävänsä ja perheensä, joita hän on oppinut rakastamaan.

Alitan selvittäessä totuutta alkuperästään, hän päätyy matkalle pimeään ja korruptoituneeseen maailmaan, jossa hän joutuu taistelemaan epäoikeudenmukaisuutta vastaan. Samalla hänelle selviää, että hänellä on kyky muuttaa maailmaa, jossa elää.”

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/james-cameronin-ja-robert-rodriguezin-alita-battle-angel-scifi-elokuvan-uusi-juliste-esittelee-leffan-paahenkilot/

Aiheeseen liittyvät artikkelit