Näyttelijä John Boyega sanoi hyvästit Star Warsille: “Olen nyt siirtynyt eteenpäin”

Uusissa Star Wars -elokuvissa Finniä esittänyt John Boyega nähdään seuraavaksi muun muassa BBC:n sarjassa Small Axe ja jännärissä Borderland.

Star Wars -tähti John Boyega näyttää nyt ripustaneen tähtienvälisen franchisen rukkaset naulaan. Näyttelijä postasi Instagram-tililleen kuvan itsestään maskeeraustuolissa ilmoittaen, että hän on jälleen kuvauksissa.

Boyega vastasi faniensa kysymyksiin ja erään Star Wars -fanin uteluun mahdollisesta paluusta Star Warsin maailmaan hän kommentoi ytimekkäästi siirtyneensä eteenpäin.

“Lol ei kiitos. Olen siirtynyt eteenpäin <3”, näyttelijä vastaa kommenttiin seuraavasta Star Wars -elokuvasta. Hän jatkaa, ettei halua esittää yhtä hahmoa liian pitkään, koska hänellä on enemmänkin tarjottavaa.

Boyegan tulevaisuudessa häämöttää BBC:n sarja Small Axe sekä Charles ja Thomas Guardin ohjaama IRA-jännäri Borderland, jossa hänet nähdään yhdessä Felicity Jonesin ja Jack Reynorin kanssa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Back on set ! Have a nice day everyone ❤️

Henkilön John Boyega (@johnboyega) jakama julkaisu Heinä 17, 2020 kello 4.05 PDT

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/nayttelija-john-boyega-sanoi-hyvastit-star-warsille-olen-nyt-siirtynyt-eteenpain/

Aiheeseen liittyvät artikkelit