Kuvat: Netflix vihjasi mitä The Witcherin toinen tuotantokausi katsojille tarjoaa

The Witcherin toisen kauden uusissa kuvissa nähdään Ciriä esittävä Freya Allan.

The Witcherin esimmäisen kauden lopussa Freya Allanin esittämä Ciri oli kasvavista voimistaan huolimatta vielä pelokas tyttö. Tulevalta toiselta kaudelta nyt julkaistussa kuvassa näyttää siltä, että muut saavat jatkossa pelätä Ciriä.

Kuvan myös arvellaan olevan ensimmäinen kerta kun katsojille näytetään Geralt Rivialaisen (Henry Cavill) kotiseutu Kaer Morhen. Ainakin on vahvistettu, että Geralt vie Cirin juuri kotiseudulleen turvaan ja kouluttautumaan.

Tulevan kauden virallinen kuvaus kuuluu näin:

“Convinced Yennefer’s life was lost at the Battle of Sodden, Geralt of Rivia brings Princess Cirilla to the safest place he knows, his childhood home of Kaer Morhen. While the Continent’s kings, elves, humans and demons strive for supremacy outside its walls, he must protect the girl from something far more dangerous: the mysterious power she possesses inside.”

The Witcherin kakkoskauden on määrä saapua Netflixiin ensi vuonna, mutta tarkempaa julkaisuajankohtaa ei ole vielä tiedossa.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/kuvat-netflix-vihjasi-mita-the-witcherin-toinen-tuotantokausi-katsojille-tarjoaa/

Aiheeseen liittyvät artikkelit