Wendy-traileri: Peter Panin tarina pistettiin uuteen uskoon – Asialla upean Beasts of Southern Wildin ohjaaja Benh Zeithil

Todella hienolta näyttävä Wendy-elokuva saa ensi-iltansa helmikuussa.

Ohjaaja Benh Zeitlin palaa vihdoinkin, sillä Fox Searchlight on julkaissut trailerin ja julisteen hänen Wendy-elokuvastaan, joka on hänen ensimmäinen ohjaustyönsä sitten vuoden 2012 upean Beasts of the Southern Wildin.

Trailerin perusteella luvassa on ainakin todella hienon näköinen leffa, jossa näyttää olevan paljon samaa kuin Zeitlinin edellisessä elokuvassa. Wendy on uusiksi laitettu versio Peter Panista ja sen pääosissa nähdään muun muassa Shay Walker, Tommie Lynn Milazzo ja Stephanie Lynn Wilson.

Ohjaaja Zeitlin vastaa myös käsikirjoituksesta Eliza Zeitlinin (Glory at Sea) kanssa. Tuottajina toimivat Becky Glupczynski, Dan Janvey, Paul Mezey ja Josh Penn.

On muuten ihanaa huomata, että lähinnä laatuelokuvia julkaiseva Fox Searlight on edelleen hengissä Disney-kauppojen jälkeen. Mikki Hiiri kavereineen lupasi jatkaa sen toimintaa entiseen tapaan, mutta elokuvafanit ovat silti olleet asiasta huolissaan.

Wendy saapuu Yhdysvalloissa teattereihin 28. helmikuuta. Suomen tarkka ensi-ilta ei ole vielä selvillä.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/wendy-traileri-peter-panin-tarina-pistettiin-uuteen-uskoon-asialla-upean-beasts-of-southern-wildin-ohjaaja-benh-zeithil/

Aiheeseen liittyvät artikkelit