SDCC 2018: Hämis-possu ja Nicolas Cage ovat mukana seuraavassa Spider-Man-elokuvassa

San Diegon Comic-Conissa on julkaistu uutta tietoa joulukuun 21. päivä ensi-iltansa saavasta Spider-Man: Into the Spider-Verse -elokuvasta.

Sony Picturesin Spider-Man: Into the Spider-Verse -paneelissa vahvistettiin monta eri Hämähäkkimiestä esittelevän elokuvan hahmogalleriaan kolme uutta nimeä, uutisoi Coming Soon.

Spider-Manin, Ultimate Spider-Manin ja Spider-Gwenin kaltaisten sankareiden lisäksi animaatioseikkailussa nähdään myös vaihtoehtoiset Hämähäkkimiehet Peni Parker alias SP//dr, Hämähäkkipossu Spider-Ham ja Spider-Man Noir.

Samalla paljastettiin hahmojen ääninäyttelijät: SP//dria esittää Orange Is the New Blackin Kimiko Glenn, Spider-Hamia koomikko John Mulaney ja Spider-Man Noiria itse Nicolas Cage!

Spider-Man: Into the Spider-Verse saadaan myös Suomen elokuvateattereihin.

Elokuvasta on luvassa sekä suomeksi dubattu että englanninkielinen versio.

Juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Tänä jouluna valkokankailla nähdään täysin uudenlainen versio Spider-Man-universumista kun SPIDER-MAN: KOHTI HÄMÄHÄKKIVERSUMIA -elokuva singahtaa elokuvateattereihin. Elokuva esittelee meille Brooklynissä asuvan teinin, Miles Moralesin, ja Hämähäkkiversumin rajattomat mahdollisuudet, kun useampi kuin yksi voi kätkeytyä naamion taakse…”

Aiheeseen liittyvät artikkelit